Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΟΣ Κορίνθου: Εξόρμηση στη Ντουρντουβάνα

Κυριακή 12-09-2021

Όσοι μείναμε πίσω και δεν ακολουθήσαμε το μαγευτικό τριήμερο του Ε.Ο.Σ. Κορίνθου στο νησί της Κέας λέμε να πεζοπορήσουμε-ορειβατήσουμε στην Ντουρντουβάνα Κορινθίας.
Ορειβατική πορεία Λίμνη Δόξας-κορυφή Ντουρντουβάνας-Λίμνη Δόξας , βαθμός δυσκολίας Α+, Ώρες πορείας 7 

Πεζοπορική πορεία Λίμνη Δόξας-Διάσελο Κυνηγού-Λίμνη Δόξας βαθμός δυσκολίας Α. Ώρες πορείας 4,
Αρχηγοί εξόρμησης
Παναγιώτης Νικολόπουλος 6945-635573
Δημήτρης Δένης 6932-618353
Να επικοινωνήσετε μαζί τους για να κανονίσετε τη μεταφορά σας με τα αυτοκίνητα.
Ώρα αναχώρησης από τα Περιβολάκια στις 7 το πρωί με δικά μας αυτοκίνητα.

• Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων. Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά , σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και, στην συνέχεια να γίνεις μέλος.

Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
•Για τα άτομα έως 30 ετών η εγγραφή είναι δωρεάν, και η συνδρομή για το πρώτο έτος.
• Το πρόγραμμα της ανάβασης μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ. ) με ευθύνη των αρχηγών.
• Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα προφύλαξης για τη μετάδοση του κοροναϊού
.•Εξοπλισμός: Σακίδιο, μποτάκια , κάλτσες , μπατόν, γάντια, ισοθερμικό – αντιιδρωτικό μπλουζάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), αντηλιακό προσώπου , καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, , ξηρά τροφή –φαγητό (σνακ, π.χ. μπάρες, παστέλια), νερό τουλάχιστον 2-3 λίτρα.