Παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στο Ξυλόκαστρο

Σήμερα το πρωί η Εθνική Τράπεζα Ξυλοκάστρου έκλεισε.
Όταν παραμονές εκλογών η ΝΔ μιλούσε αόριστα για Ανάπτυξη στην Περιφέρεια δεν εξήγησε πώς θα κλείσουν οι Τράπεζες σε πρωτεύουσες Δήμων. Δεν το εξήγησε στους υπαλλήλους που πλέον θα πρέπει να πηγαίνουν καθημερινά σε τραπεζικά καταστήματα μακριά από τα σπίτια τους. Δεν το εξήγησε στους πολίτες που για να εξυπηρετηθούν για συγκεκριμένες τραπεζικές συναλλαγές θα πρέπει να κάνουν αρκετά χιλιόμετρα. Δεν το εξήγησε στους ανθρώπους της Αγοράς του Ξυλοκάστρου, οι οποίοι δέχονταν καθημερινά άτομα στα καταστήματα τους που κατέβαιναν για μια συναλλαγή στην τράπεζα.
 

Όλα αυτά 4 μόλις μήνες μετά από τις περίφημες δηλώσεις του κυρίου Πέτσα στη Νεμέα ότι δεν πρόκειται να κλείσει κανένα Υποκατάστημα Τράπεζας σε πρωτεύουσα Δήμου όσο είναι η ΝΔ Κυβέρνηση. Και έκλεισε τόσο απλά, όσο απλά έκανε τις δηλώσεις.

Η σύγκριση στις ενέργειες που έγιναν από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα των τραπεζών με τις ενέργειες της παρούσας κυβέρνησης είναι μια ακόμα απόδειξη της διαφοράς της πολιτικής που εφαρμόστηκε με γνώμονα το συμφέρον των πολλών.

Και με γνώμονα το Συμφέρον των πολλών θα κερδίσουμε και τις επόμενες εκλογές.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ