Συνέντευξη Τύπου Μελών της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου για την συμμετοχή στην Δ.Ε.Θ. – VIDEO

Τα μέλη της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Κορινθίας παραχώρησαν την Πέμπτη το μεσημέρι συνέντευξη τύπου στο Επιμελητήριο Κορινθίας με θέμα:
¨Τον απολογισμό της παρουσίας του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην ΔΕΘ¨.

Στο πάνελ βρέθηκαν οι κ.κ.:Μουρίκης Σωτήρης
Λουζιώτης Παναγιώτης
Καϊλάνης Αποστόλης
Σουφρίλας Δημήτρης
Κουκουλάκης Σωτήρης

Ενώ ο κ. Μανώλης Γαϊτάνος που είχε ανακοινωθεί ότι θα παρευρίσκε το δεν συμμετείχε λόγω της απώλειας κάποιου συγγενικού του προσώπου.

Μια συνέντευξη η οποία κάποια στιγμή ξέφυγε από το θέμα της πρόσκλησης γι΄ αυτό και ο κ. Λουζιώτης κλείνοντας έστειλε και ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση:

Η σημερινή Δ.Ε. (πλειοψηφία) του Επιμελητηρίου Κορινθίας λειτουργεί συλλογικά, δεν είμαστε ένας διατάζει, ένας αποφασίζει και οι άλλοι καν δεν το ξέρουν.

¨Ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται και ότι πράττει πληρώνεται¨

Αν είχαμε τη διάθεση και την θέληση, δεχόμενη τις προτροπές σε εισαγωγικά κάποιων αρμοδίων, δεν μπήκαμε στη διαδικασία της παύσης και αντικατάσταση του προέδρου του επιμελητηρίου και μη μου πείτε αν μπορούσαμε, φυσικά και μπορούσαμε και φυσικά και μπορούμε και σήμερα αν θέλετε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το 50 + 1, μπορούμε και σήμερα και όταν θα περάσει ο νόμος με τα τρία πέμπτα θα μπορούμε και με τα 3/5 δεν μπήκαμε σε αυτή λογική.

Είναι χαρακτηριστικό του ηγήτορα, εάν μπορεί να συνθέτει η να αποσυνθέτει.

korinthosnews.gr