Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Τελετή απονομής τίτλων των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2021 σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, η τελετή απονομής μεταπτυχιακών τίτλων στους αποφοίτους της 1ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, και της 1ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ, μεταπτυχιακά προγράμματα που διοργάνωσε και υλοποίησε το Επιμελητήριο Κορινθίας.



 

Στην εκδήλωση διαδοχικά χαιρέτισαν τους αποφοίτους ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Λουζιώτης, ο Δήμαρχος Κορινθίων, κος Βασίλειος Νανόπουλος, ο Καθηγητής κος Αθανάσιος Ρούλιας, ο Καθηγητής- εκπαιδευτής μεταπτυχιακών προγραμμάτων της 360U Better Skills – Better Business , κος Πέτρος Ρούσσης, η Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιά, κα Γεωργία Ζούνη και η εκπρόσωπος του Καζίνο Λουτρακίου, κα Χριστιάνα Πιπίνη.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους πολλά μέλη από το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κορινθίας και της Αναπτυξιακής του εταιρείας και άλλοι εκπρόσωποι φορέων καθώς και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας θα ήθελε να συγχαρεί τους αποφοίτους και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στην μετέπειτα πορεία τους!





Στήριξε το έργο του nemeapress