Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαρινάκης για νίκη Ολυμπιακού: Ελλάδα, θρύλος και θρησκεία μέσα στην Τουρκία -VIDEO

Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Οι ερυθρόλευκοι, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Μασούρα με δύο γκολ και μία ασίστ, επικράτησε με 3-0 της τουρκικής ομάδας για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, κάνοντας μεγάλο βήμα πρόκρισης. Παράλληλα, όμως, έκανε και υπερήφανο τον πρόεδρό του, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του.



 

Ο Μαρινάκης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και έδειξε τα συαισθήματά του με όσα είπε.

«Έχει μεγάλη σημασία αυτή η νίκη μας μες στην Πόλη. Στην Πόλη μας. Είναι κάτι πολύ μεγάλο και αφιερώμενο στους Έλληνες. Έλλαδα, Θρύλος και Θρησκεία μες στην Τουρκία. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ευχαριστούμε τον προπονητή μας. Αυτήν την επιτυχία θα τον θυμόμαστε για χρόνια», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και συνέχισε.

«Οι πανηγυρισμοί τελειώνουν όμως από απόψε το βράδυ. Έχουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θέλουμε νίκη. Στα δύσκολα ονειρευόμαστε. Να το βλέπουν αυτό όποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή. Είναι μία τεράστια νίκη και την αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες. Μία μεγάλη νίκη μες στην Πόλη».





Στήριξε το έργο του nemeapress