Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έπεσαν Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger – Τι απαντά το Facebook μέσω Twitter -VIDEO

Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στις εφαρμογές και τα προϊόντα μας. Δουλεύουμε για να επανέλθουν τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατό και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία

Αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Facebook, Aντι Στόουν.




 

Προβλήματα στη σύνδεσή τους αντιμετωπίζουν το απόγευμα της Δευτέρας οι χρήστες των social media, Facebook , Ιnstagram και WhatsApp, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στο Messenger. Τα ζητήματα που έχουν προκύψει πλήττουν τους λογαριασμούς χρηστών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα δύο μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram και οι δύο υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp και Messenger του κολοσσού της Καλιφόρνιας παρουσιάζουν σήμερα μαζική βλάβη.

Η ιστοσελίδα Down Detector ανέφερε σήμερα κυρίως βλάβες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές όπως η Ουάσινγκτον και το Παρίσι.

Σε ό,τι αφορά το Facebook, τα τελευταία λεπτά έχουν γίνει περισσότερες από 2.000 αναφορές στο downdetecor. Η βλάβη εντοπίστηκε λίγο μετά τις 18:30.

«Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο». Αυτό είναι το μήνυμα που βλέπουν εδώ και λίγη ώρα εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του Facebook.. Προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζουν χρήστες και με το Messenger.





Στήριξε το έργο του nemeapress