Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ναύπλιο: Έφυγε από τη ζωή ο εκδότης – δημοσιογράφος Μιχάλης Καζάς

Σε ηλικία 62 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Μιχάλης Καζάς

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην Αργολική κοινωνία ο θάνατος του δημοσιογράφου και ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας argonafplia.gr Μιχάλη Καζά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σήμερα Κυριακή 3 Οκτωβρίου, σε ηλικία 62 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς, φίλους και συναδέρφους στην Αργολίδα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.




Ο Μιχάλης Καζάς έφυγε από τη ζωή νικημένος από την καρδιά του, ενώ βρισκόταν στην Καρυά Αργολίδας.

Ο εκλιπών ήταν δημιουργός των ιστοσελίδων  argonafplia.greurozoi.grtravelpeloponnisos.gr και sport.argonafplia.gr.  Στο παρελθόν είχε εκδώσει τα περιοδικά «ΕΛΛΑΔ-ΕΟΚ» και «Η ΕΥΡΩΠΗ στη ΖΩΗ μας».

Υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με ήθος και μαχητικότητα. Eίχε ασχοληθεί εκτενώς με ρεπορτάζ για θέματα που αφορούσαν την Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα ήταν εκ των βραβευθέντων τον Φεβρουάριο του 2014 στα βραβεία του Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων «Κωνσταντίνος Καλλιγάς».

Η κηδεία του θα γίνει τη σήμερα στις 4 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου στο Ναύπλιο.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την ανεξαρτησία και την διαφάνεια των ΜΜΕ, Σάγια Τσαουσίδου:

«Η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων από σήμερα είναι φτωχότερη! Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το μέλος του ΔΣ γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Καζάς! Τα λόγια είναι περιττά να περιγράψει κάποιος τον πατέρα, το σύζυγο, τον σωστό επαγγελματία δημοσιογράφο που αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό. Φίλε και συνάδελφε Μιχάλη αδυνατώ να πιστέψω πως δε βρίσκεσαι πια ανάμεσα μας! Καλό παράδεισο… Κουράγιο στη σύζυγο σου και δύναμη στα παιδιά σου! Θα σε θυμάμαι πάντα ως ένα σοφό δάσκαλο με ήθος και περγαμηνές! Καλό ταξίδι φίλε μου…»





Στήριξε το έργο του nemeapress