Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λουτράκι: Τελετή έναρξης παγκόσμιων αγώνων πάλης και ο χορός του Αυγενάκη που τρέλανε κόσμο -VIDEO

Πρόκειται για την μεγαλύτερη διοργάνωση της παγκόσμιας ομοσπονδίας πάλης για το 2021 όπου λαμβάνουν μέρος 750 αθλητές από 50 χώρες. Το παρών δίνουν ολυμπιονίκες, όπως ο Πολωνός Αντρέι Μπρόνσκι (τρία ολυμπιακά μετάλλια και πέντε παγκόσμια), παγκόσμιοι πρωταθλητές, ξένοι και Ελληνες. Επίσης θα αγωνισθεί ο Ηλίας Μπούκης (Πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας).




Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε Τρίτη 19/10 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του Δημάρχου Λουτρακίου κ. Γιώργου Γκιώνη, του Προέδρου της SportCamp AE (φορέας υλοποίησης των αγώνων) κ. Σπύρου Καραβούλη,του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Αναστάσιου Γκιολή, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού του Δήμου Λουτρακίου κ. Σάκη Παπαθανασίου, των αντιδημάρχων Λουτρακιόυ κ.κ. Τάσου Σακελλαρίου και Σωτήρη Πέρρα, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτη Πιτσάκη των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Κόρκα και Βυτινιώτη, των περιφερειακού συμβούλου κ. Σωτήρη Μουρίκη, του αντιδημάρχου Κορινθίων κ. Δημήτρη Μπίτζιου, και πλήθους δημοσιογράφων.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού χορεύει με τους χορευτές πολιτιστικού συλλόγου παραδοσιακούς χορούς και καταχειροκροτείται από το κοινό!

Δείτε περισσότερα video από την τελετή στο loutrakiblog.gr