Πολιτικός αποχαιρετισμός στη Μέρκελ από κάτι χαμογελαστές μαριονέτες

Tι ωραία και τι καλά! Ήρθε η Μέρκελ να μας αποχαιρετίσει και η «κυρίαρχη» πολιτική ηγεσία της χώρας έστρωσε «περήφανα» χαλιά και τα «παπαγαλάκια» δεν σταμάτησαν να μιλούν για «επίσκεψη υψηλού συμβολισμού».

Προσέξτε, λοιπόν, τους «συμβολισμούς»:

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, «περήφανος» και «κυρίαρχος»  δήλωσε: 

«Ως ο 8ος Έλληνας πρωθυπουργός που συναντά την αγαπητή ‘Ανγκελα μπορώ να αποτολμήσω σύντομη ανασκόπηση (…) Να μιλήσω για τη δική της σφραγίδα και να μιλήσω για τη σημερινή Ελλάδα που είναι πολύ διαφορετική από αυτή που γνωρίσατε τελευταία 10ετία. Δεν είναι εστία ελλειμμάτων. Είναι σύγχρονο κράτος(…) Ευρώπη και Ελλάδα δοκιμάστηκαν από λάθος αποφάσεις που επέστρεψαν εναντίον τους μεταμφιεσμένες με λαϊκισμό και δημαγωγία».

Ο πρωθυπουργός τόλμησε να ψελλίσει: «Και εσείς παραδεχτήκατε ότι ζητήσατε πολλά από τους Έλληνες». Για να προσθέσει μετά:«Η Α. Μέρκελ υπήρξε η φωνή της λογικής και της σταθερότητας». Στη συνέχεια, δε, με πολιτική… αυθάδεια –  λες και δεν είναι ο Μητσοτάκης – δήλωσε: «Η λιτότητα δεν μπορεί να είναι η απάντηση σε όλα» τόνισε ο πρωθυπουργός.Και μετά πάλι τα γύρισε: «Θα γίνουν παρεμβάσεις στους πολύ αυστηρούς τυπικούς κανόνες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε τι σημαίνει δημιοσιονομική πειθαρχία.

Διαβάστε περισσότερα: 

imerodromos.gr