Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Νοσοκομείο Γεννηματάς διαψεύδει την Παγώνη: Ούτε αύξηση εισαγωγών, ούτε ράντζα

Το Νοσοκομείο Γεννηματάς με ανακοίνωσή του διαψεύδει την Ματίνα Παγώνη, πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, οποία, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου κατά τη χθεσινή εφημερία του νοσοκομείου Γεννηματάς. 

Είχαμε μια νύχτα πάρα πολύ δύσκολη, η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, πήραμε ράντζα δανεικά από το Σωτηρία, είπε, από τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας πάει το πράγμα για 10.000 κρούσματα αυτή την εβδομάδα, πρόσθεσε.

Από την πλευρά του το Νοσοκομείο τονίζει σε ανακοίνωση του,  Δεν υπήρξε αύξηση στις εισαγωγές στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς σε σύγκριση με την προηγούμενη εφημερία, διαψεύδοντας επίσης ότι έγινε δανεισμός ράντζων από το Σωτηρία.

Η ανακοίνωση του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς»
«Αναφορικά με δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).

Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας.»

Μάλιστα, επισυνάπτεται και σχετικός πίνακας:

madata.gr