Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διέκοψαν παράσταση του Ζαραλίκου επειδή σχολίασε τον Μαρινάκη. Στην ομάδα και η Σάσα Σταμάτη -VIDEO

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην παράσταση του γνωστού κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου 200 χρόνια δανεικά,

Ένα ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε σε παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου όταν ο γνωστός κωμικός αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν είναι πραγματικά απίστευτες: Μία ομάδα ανθρώπων όρμηξε στη σκηνή με τον κωμικό να διακόπτει και να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα. 

Συγκεκριμένα, η παράσταση 200 χρόνια δανεικά στο Θέατρο Τζένη Καρέζη διεκόπη βιαίως για λίγο όταν μία ομάδα, που σύμφωνα με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο πρόκειται για μπράβους, όταν άκουσαν να αναφέρεται σατιρικά στον εφοπλιστή και πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Σε μια λακωνική ανάρτησή του, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος τα ξημερώματα έγραψε απευθυνόμενος προσωπικά στον πρωθυπουργό:

Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια.

Σας παρακαλώ ακούγεται να λέει επανειλημμένα δια του μικροφώνου ο Χρ. Ζαραλίκος τη στιγμή που η σκηνή έχει γεμίσει με ανθρώπους και η ένταση είναι εμφανέστατη ενώ θεατές τους διώχνουν.