Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δημήτρης Ραψωματιώτης: Τέσσερα χρόνια από τις εκλογές στο Επιμελητήριο

Τέσσερα χρόνια από τις εκλογές στο Επιμελητήριο

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης τεσσάρων χρόνων από τις εκλογές του Επιμελητηρίου, θέλω να ενημερώσω τα μέλη του, ότι σε έναν φορέα που έχω υπηρετήσει για πάνω από 25 χρόνια, βασική μου αρχή είναι, ότι, μία “όχι καλή” ή και μια “λάθος διοίκηση” είναι καλύτερη από “τη μη διοίκηση”.



 

Οι επιλογές και η στάση μου στην τρέχουσα θητεία θεωρώ ότι ήταν καθοριστική και με μόνο γνώμονα την ομαλή λειτουργία του Επιμελητήριου παραμερίζοντας προσωπικές αξιώσεις.

Έτσι θεωρώ ότι ανταποκρίθηκα στην φιλοσοφία και την εντολή των συνεργατών – συνυποψηφίων μου, γιατί εμείς στον συνδυασμό “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ” που αγωνιστήκαμε αγνά, επαγγελματικά και “επιμελητηριακά”, θέλουμε να νοιώθουμε ικανοποιημένοι γιατί δεν κατάφερε κανείς να μας αλλοιώσει.

Σε αυτούς και μόνο τους ανθρώπους του συνδυασμού μας, που πιστεύουμε ότι στα κοινά μπαίνεις να προσφέρεις και όχι για να πάρεις, θέλω να πω και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ, αυτούς σέβομαι και εκτιμώ και θα είμαι πάντα δίπλα τους.

Όλοι μαζί βέβαια οφείλουμε ευχαριστώ και στους ανθρώπους από όλη την Κορινθία, που μας στήριξαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους.