Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Θεόσταλτοι” και “αξιολάτρευτοι” στην Βόρεια Εύβοια -VIDEO

Δεν είναι ο γιαλός στραβός αλλά εμείς αρμενίζουμε στραβά. Στη ρημαγμένη Βόρεια Εύβοια παίχτηκε ένα ακόμη κυβερνητικό επεισόδιο για γέλια και για κλάμματα.

Σε μια περιοχή που ζει τον δικό της γολγοθά μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού η Όλγα Βογιατζή, πρόεδρος του συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Βόρειας Εύβοιας, -ηθελημένα ή άθελα της- έγινε πρωταγωνίστρια ενός αλλήστου μνήμης σκηνικού στην αίθουσα όπου γινόταν η ενημέρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κυβερνητικού κλιμακίου για το σχέδιο ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας.
 

«Κύριε πρωθυπουργέ, αξιολάτρευτε κ. Μπένο, θεόσταλτε κ. Τριαντόπουλε (σ.σ είναι υφυπουργός στον πρωθυπουργό)» είπε στην προσφώνησή της η συγκεκριμένη κυρία.

Ο πρωθυπουργός την διέκοψε και την ρώτησε «κανένα επίθετο για μένα δεν έχει;», προκαλώντας τρανταχτά γέλια στην αίθουσα. Τότε πετάχτηκε ο Σίμος Κεδίκογλου, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, και είπε αφού είναι θεόσταλτοι, τότε είναι θεός ο πρωθυπουργός.

Παίρνοντας τον λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναρωτήθηκε: «δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω θεόσταλτο γιατί αφού εγώ τον έστειλα, θα πάμε σε παραπομπές πολύ επικίνδυνες και θα οδηγηθούμε σε άλλες ατραπούς, στις οποίες δεν έχουμε καμιά διάθεση να κινηθούμε».

Γιατί, πράγματι εάν ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό είναι «θεόσταλτος», δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «θεός».

newscenter.gr

Πηγή: imerodromos.gr