Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στον Πύργο: 72χρονος απανθρακώθηκε στο σπίτι του

Απανθρακωμένος μέσα στο σπίτι που διέμενε στο Επιτάλιο, βρέθηκε ένας 72χρονος υπήκοος Αλβανίας, πατέρας τεσσάρων παιδιών, που εδώ και πολλά χρόνια ζούσε στην Ελλάδα.

Σε μονοκατοικία που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του Επιταλίου, που οδηγεί από την Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στην αγορά του χωριού, διέμενε ο 72χρονος μαζί με τη σύζυγό του.



 

Όπως αναφέρει το ilialive.gr , περίπου στη μια τα ξημερώματα ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι. Εκείνη την ώρα ο ηλικιωμένος άντρας βρισκόταν μόνος στο σπίτι, καθώς η σύζυγός του βρισκόταν στην εργασία της.

Η φωτιά φαίνεται να επεκτάθηκε από τη σόμπα που είχε ανάψει ο 72χρονος για να ζεσταθεί. Άμεσα επεκτάθηκαν οι φλόγες και δεν άργησε η μονοκατοικία να γίνει παρανάλωμα πυρός.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και των δύο κλιμακίων με πέντε οχήματα και δέκα άνδρες.

Επιχείρησαν για αρκετή ώρα περιμετρικά του σπιτιού, και όταν οι καπνοί υποχώρησαν μπόρεσαν να μπουν με ασφάλεια μέσα στη μονοκατοικία και να εντοπίσουν δίπλα στη σόμπα τον άτυχο άντρα απανθρακωμένο.

Στο σημείο έφτασαν και δυνάμεις της Αστυνομίας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Παναγιώτη Μάνδαλο.
Αφότου εντοπίστηκε ο 72χρονος νεκρός ενημερώθηκε η σύζυγός του, που έφτασε στο σπίτι συνοδευόμενη από την κόρη της και δύο εγγόνια της. Συγκλονισμένη δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί και είχε χαθεί τόσο άδικά ο σύζυγός της.