Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο κρατητήριο απόψε ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα

Η ΕΛΑΣ παρακολουθούσε τον παρουσιαστή το τελευταίο 48ωρο – Ποιες είναι οι εξελίξεις μετά την παράδοσή του – Αναμένεται και τρίτη καταγγελία

Στο κρατητήριο θα περάσει το βράδυ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, που παραδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης, έπειτα από επώνυμη καταγγελία κοπέλας ότι έχει αναρτήσει πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο.



 

Αύριο, Πέμπτη, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος θα του ασκήσει ποινική δίωξη. Σημειώνεται ότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, ωστόσο σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, μπορεί να μετατραπεί σε κακούργημα αν το θύμα έχει υποστεί μεγάλη βλάβη.

Ο εκ των παρουσιαστών του Ράδιο Αρβύλα, αφότου έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης ότι αναζητείτο από την ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από την τελευταία καταγγελία σε βάρος του, πήρε το αυτοκίνητό του και παραδόθηκε ο ίδιος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης. Τοπικό σάιτ ανέφερε πως το αυτοκίνητο του Στάθη Παναγιωτόπουλου ακολουθεί περιπολικό.

Κατά την έξοδό του από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη αλλά και την άφιξή του στο Αστυνομικό Μέγαρο, οι δημοσιογράφοι τον κατέκλυσαν με ερωτήσεις για τις καταγγελίες σε βάρος του και αν έχει κάτι να πει αλλά για ακόμα μία φορά, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είπε λέξη.

Έρευνα στα σπίτια του – Τον παρακολουθούσε η ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί έρευνα στα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη και την Αλόννησο, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα, προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος της δραστηριότητάς του.

Οι Αρχές θα αναζητήσουν το υλικό που έχει ανεβάσει ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Παράλληλα, φαίνεται ότι η αστυνομία παρακολουθούσε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο το τελευταίο 48ωρο και επρόκειτο μάλιστα να τον συλλάβουν στο σπίτι του κάτι που τελικά δε συνέβη ίσως λόγω της έντονης παρουσίας των δημοσιογράφων.

Αναμένεται και τρίτη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, μέσα στις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστή και τρίτη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η κοπέλα, η τρίτη που θα καταγγείλει τη δράση του παρουσιαστή, φέρεται να αναγνώρισε τον εαυτό της σε ένα από τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου από εκείνον.