Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου αρωγός στις ευπαθείς ομάδες εν όψει των εορτών

Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου(Σ.Ε.Π.) έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ανακούφιση των συνανθρώπων μας στις δύσκολες στιγμές και καταστάσεις που βιώνουμε προσπάθησε και συγκέντρωσε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια που δόθηκαν σε οικογένειες αλλά συγχρόνως και σε δύο δήμους, στον Δήμο Κορινθίων και στον Δήμο Σικυωνίων, έτσι ώστε να τα διαθέσουν οι ίδιοι στις ευπαθείς ομάδες τους που είχαν άμεση ανάγκη στις φετινές γιορτές.
 

Ο Σ.Ε.Π. για περίπου μια εβδομάδα συγκέντρωνε στα γραφεία του τα είδη με σχετική ανακοίνωση όπου τα μέλη, φίλοι και επιχειρήσεις του νομού συνέβαλαν όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά από καρδιάς όλα τα μέλη και φίλους μας και ιδιαίτερα την εταιρεία V.A. BASANIOTIS S.A ALFA PRODUCTS ,την εταιρεία MARMARAS fruit, το Κρεοπωλείο ΚΑΒΟΥΡΑΣ, την εταιρεία ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Η. και την εταιρεία ΣΟΥΦΡΙΛΑΣ Δ. Ο.Ε όπου στάθηκαν δίπλα μας και αυτή την φορά.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Όταν προσφέρεις πάντα εισπράττεις και αυτό που εισπράξαμε εμείς ήταν πολλές ευχές και χαμόγελα από ανθρώπους και παιδιά που είχαν πραγματικά ανάγκη.

Ευχές για όσο το δυνατόν μια καλύτερη χρονιά με υγεία και ευημερία για όλον τον κόσμο!!!

Καρυώτης Γεώργιος
Εφ Τχης (ΠΖ-ΕΔ)
Πρόεδρος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου(Σ.Ε.Π.)