Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο game of thrones της ζωής σου πως τα πήγες;

Μέσα σε δύο χρόνια έδωσες το διαγώνισμα της ζωής σου. Δεν το ξέρεις αλλά πάμε να δεις τι κατάφερες:

Μέσα σε δύο χρόνια ο μη μπολιασμένος κάνει δύο φορές τη βδομάδα τεστ έτσι ώστε να πιστοποιήσει ότι δεν νοσεί και βεβαίως δείχνει στην εργασία του τη πιστοποίηση αυτή. 

Μέσα σε δύο χρόνια ο μπολιασμένος έχει πάρει μια μακράς διάρκειας πιστοποίηση ότι είναι καλυμμένος σχετικά με έναν ιό. Φυσικά όταν περάσει η προκαθορισμένη διάρκεια επαναλαμβάνει της διαδικασία και το κοινοποιεί εκ νέου στην εργασία του.

Ο μη μπολιασμένος έμαθε να δείχνει ότι δεν νοσεί δείχνοντας μια πιστοποίηση, 48 ωρών, για να έχει πρόσβαση σε όλη την εστίαση αρχικά και πρόσφατα μέχρι εκεί που δεν του απαγορεύονταν.

Ο μπολιασμένος έμαθε να δείχνει την μακράς διάρκειας πιστοποίηση για να εισέλθει σε όλη την εστίαση.

Ο μη μπολιασμένος έμαθε να δείχνει αυτή τη πιστοποίηση ότι δεν νοσεί, ύστερα από 48 ωρών τεστ, για να μπορέσει να εισέλθει σε κατάστημα να κάνει μια αγορά κάποιου προϊόντος.

Ο μπολιασμένος έμαθε να δείχνει την μακράς διάρκειας πιστοποίηση για να εισέλθει σε κατάστημα να κάνει μια αγορά.

Μέσα σε δύο χρόνια όλοι έχοντες μπολιαστεί ή όχι έμαθαν να υπακούν σε εντολές περιορισμού αν χρειαστεί, όσο παράλογες και αν είναι, γενικής απαγόρευσης κυκλοφορίας και ελέγχου πιστοποίησης σε τακτά χρονικά διαστήματα. Όλοι ανεξαιρέτως έμαθαν να μην τα βάζουν με την εξουσία, ασχέτως αν ήξεραν ότι οι εντολές είναι παράλογες.

Είτε είσαι στους μεν είτε στους δε είσαι έτοιμος για το great reset. Δεν το έχεις συνειδητοποιήσει αλλά σε ετοίμασαν καλά όσο έριχνες ευθύνες στον απέναντι, παίρνοντας θέση σε κάποιο στρατόπεδο.

Αν ήθελα να φτιάξω κάτι νέο. Ένα great reset και ήθελα να ενώσω αυτά τα δύο στρατόπεδα τι θα έκανα; Τι θα τους έδινα;

katohika.gr