Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες καταγγελίες μετά την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε σουΐτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης μετά την καταγγελία για βιασμό 24χρονης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του voria.gr

Καταγγέλλεται ότι στην υπόθεση εμπλέκονται ονόματα μεγαλοεπιχειρηματιών. Συγκεκριμένα, δύο βδομάδες μετά την καταγγελία κι αφού συνελήφθη για τον βιασμό ένας 27χρονος από την Αθήνα, οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα προκαλεί νέες καταγγελίες, ενώ ήδη έχουν διαρρεύσει και τα ονόματα όσων συμμετείχαν στο πάρτι, αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ.Στο twitter έχουν δημιουργηθεί hashtags με το όνομα γνωστής επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη και μεγάλης επιχείρησης στη χώρα. Χιλιάδες χρήστες σχολιάζουν και να αναφέρουν λεπτομέρειες για τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού.

Σύμφωνα με το voria.gr , το θέμα γνωστοποίησε και ο Ηλίας Γκιώνης, που είχε αποκαλύψει την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος με ανάρτησή του επιβεβαιώνει την καταγγελία, προσθέτοντας λεπτομέρειες για τους συμμετέχοντες. Στα σχόλια διάφοροι χρήστες, κυρίως κοπέλες, προχωρούν σε αναρτήσεις, δίνοντας τα ονόματα και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των διοργανωτών του πάρτι, αλλά και όσων συμμετείχαν σε αυτό.

Είχε προηγηθεί μια άλλη ανάρτηση, ενός νεαρού, ο οποίος έγραψε πως ήταν αυτός που προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι και μάλιστα της ζητούσε συγνώμη. Στην ανάρτησή του ανέφερε ότι ήταν μεταξύ αυτών που διοργάνωσαν το πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου και ο ίδιος προσκάλεσε κάποιες κοπέλες. Προσθέτει επίσης ότι «η κατάσταση παρεκτράπηκε στη διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγνώμη».

Tο χρονικό της υπόθεσης
Όσον αφορά το ιστορικό της υπόθεσης, όπως δημοσιεύεται στο voria.gr , την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώθηκε ένα πάρτι σε σουίτα του γνωστού ξενοδοχείου, στο οποίο συμμετείχαν νεαροί, άντρες και γυναίκες. Η 24χρονη, που είχε πάει στο πάρτι μετά από πρόσκληση φίλου της, ξύπνησε το επόμενο πρωί σε άλλο δωμάτιο από αυτό που είχε βρεθεί αρχικά, έχοντας προηγουμένως, όπως λέει η ίδια, χάσει τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια επικοινώνησε με φίλο της, στον οποίο ανέφερε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού και ακολούθως πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία. Να σημειωθεί ότι στο δωμάτιο που ξύπνησε η 24χρονη φέρονται να βρέθηκαν κουτιά με χάπια που βοηθούν στη σεξουαλική διέγερση.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 27χρονο, αλλά και έναν ακόμη νεαρό ως διοργανωτή του πάρτι, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι, ο πρώτος με περιοριστικούς όρους, ενώ επιβλήθηκαν και τα ανάλογα πρόστιμα για την διοργάνωση του πάρτι. Σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται.

Στον ανακριτή κατέθεσε χθες η 24χρονη κοπέλα η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού το βράδυ της πρωτοχρονιάς και ορισμένα από τα στοιχεία της υπόθεσης παρουσιάζονται σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ.