Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική Οδός: Στέλνουν κουβέρτες και νερό στους εγκλωβισμένους οδηγούς

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων, με την προτεραιότητα της Περιφέρειας να είναι ο απεγκλωβισμός των οδηγών στην Αττική Οδό.

Στη σύσκεψη αναλύθηκαν όλα τα θέματα και έχουμε δώσει εντολές για να βοηθήσουμε στο κομμάτι της Αττικής Οδού, που είναι το μέγιστο ζήτημα αυτή τη στιγμή. Εμείς κάνουμε μία ολόκληρη επιχείρηση απεγκλωβισμού, διαθέτοντας αλατιέρες και γκρέιντερ. Εμάς αυτή τη στιγμή η μεγάλη μας ευθύνη είναι να διατηρήσουμε ανοιχτούς τους δρόμους, είπε ο Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, και τόνισε πως ο σκοπός της Περιφέρειας είναι να γίνει αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται.




 

«Ο κ. Στυλιανίδης έχει ζητήσει και από άλλες δυνάμεις να πάνε κουβέρτες και νερό. Δεν υπάρχουν αναφορές από την τροχαία για εγκλωβισμένους σε άλλα σημεία. Το μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι να μην κυκλοφορούν ασκόπως άνθρωποι και αυτοκίνητα και να δοθεί η δυνατότητα να λειτουργήσουν τα μηχανήματα», είπε.

Σχετικά με το κυκλοφοριακό χάος και τους εγκλωβισμένους οδηγός ο κ. Πατούλης είπε πως οφείλεται στο γεγονός ότι πολλά αυτοκίνητα δεν είχαν αλυσίδες και οι οδηγοί προτιμούσαν τον κεντρικό άξονα που παρέμενε ανοιχτός, καθώς και την αποχώρηση των εργαζομένων από το χώρο εργασίας τους στις 12 το μεσημέρι.

madata.gr