Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑΓΡΟΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αγρότες έφτασαν με τα τρακτέρ στη Νίκαια – «Μπλόκο» από τα ΜΑΤ -VIDEO

Οι αγρότες ξεκινούν τις κινητοποιήσεις, ώστε να ακουστούν τα αιτήματα τους, αφού σημειώνουν ότι «δεν πάει άλλο». Τα πρώτα μπλόκα στήθηκαν στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας, έξω από τη Λάρισα και σημαίνουν την εκκίνηση των κινητοποιήσεων.

Σύμφωνα με το larissanet.gr , οι συγκεκριμένοι αγρότες προέρχονται ως επί το πλείστον από περιοχές της Καρδίτσας, ενώ υπάρχει «μπλόκο» από τις κλούβες των ΜΑΤ που έχουν παραταχθεί στη περιοχή.




 

Ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ σημειώνει για τα αιτήματα των αγροτών, ότι μεταξύ άλλων επικεντρώνονται στο ζήτημα των των τιμών στα αγροτικά προϊόντα ώστε να καλύπτουν το κόστος παραγωγής.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των διαμαρτυρόμενων αγροτών εξέφρασαν την πρόθεσή τους να ανέβουν στον αυτοκινητόδρομο της ΠΑΘΕ.

Εκεί ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Αστέριος Μαντζιώκας αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν ληφθεί ώστε να παραμείνει ανοιχτή η Εθνική Οδός.

«Τα προβλήματα δεν λύνονται με τα ΜΑΤ»
Οργή επικρατεί μεταξύ των αγροτών, οι οποίοι συγκεντρώνονται στον κόμβο της Νίκαιας.

«Τα προβλήματα δεν λύνονται με τα ΜΑΤ» σημείωσαν σε δηλώσεις τους, λόγω της παρουσίας της Αστυνομίας στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ ανέφεραν για τις εξαγγελίες του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού, πως χρειάζονται «πολιτικές λύσεις σε όσα έχουν βγάλει τους αγρότες στο δρόμο».

Οι αγρότες έθεσαν το αίτημα αποχώρησης της Αστυνομίας, ενώ επισήμαναν πως στόχος είναι να παρατάξουν τα τρακτέρ δεξιά και αριστερά του οδοστρώματος.