Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φουρθιώτης: Απειλεί την κυβέρνηση με «ροζ βίντεο»

Με δημοσιοποίηση «ροζ βίντεο» απειλεί την κυβέρνηση ο υπόδικος παρουσιαστής και εκδότης Μένιος Φουρθιώτης.

Με ανάρτησή του στο twitter απευθυνόμενος στον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη αναφέρει ότι στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Αποκαλυπτικά θα «γίνει το μεγαλύτερο πάρτι όλων των εποχών», κάνοντας λόγο για ροζ βίντεο «γαλάζιων» υπουργών και βουλευτών, τα οποία, όπως λέει, θα κάνουν την Ελλάδα «να αναστενάξει».



 

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες υπήρξε ένας καταιγισμός με διαδοχικές αναρτήσεις στα social media από τον Μένιο Φουρθιώτη όπου παρουσίασε επικοινωνίες με τον υπουργό Επικρατείας και άλλα στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ, βάζοντας στο «κάδρο» ακόμη και το πρωθυπουργικό ζεύγος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εκτός από τις επικοινωνίες του Μένιου Φουρθιώτη με τον υπουργό Επικρατείας και στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσιάζουν και οι οικονομικές σχέσεις του Μένιου Φουρθιώτη με τον Κ. Καραγκούνη, οι αποκαλύψεις Μηταράκη για τις σχέσεις του με τον Βρούτση, οι οδηγίες προς τον Φουρθιώτη από κυβερνητικά στελέχη για θέματα που πρέπει να παίξει στην εκπομπή του, αλλά και το πλήθος ευχαριστηρίων και φιλικών SMS προς το πρόσωπό του, ενδεικτικό των σχέσεων που είχαν οι δύο πλευρές.

aftodioikisi.gr