Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το νέο e-shop του Βίος Coop!

Ο μη κερδοσκοπικός Κοινωνικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Θεσσαλονίκης, ‘Βίος Coop’, μπαίνοντας στον 9ο χρόνο λειτουργίας του καταστήματος έκανε το επόμενο μεγάλο βήμα: Απόκτησε e-shop! Μπορείτε πλέον να κάνετε τις αγορές σας και από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα και να παραλαμβάνετε τα ψώνια σας στο σπίτι.

Είναι ο ένατος χρόνος που ο Βίος Coop λειτουργεί, αποτελώντας ένα ζωντανό παράδειγμα Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ), στηρίζοντας μικρούς τοπικούς παραγωγούς και συνεταιρισμούς. Με αυτό τον τρόπο παρέχει στους καταναλωτές αγαθά υψηλής ποιότητας, χωρίς την παρουσία μεσαζόντων. Σκοπός του: μέσα από τον συνεργατισμό να δημιουργήσει μια διαφορετική καταναλωτική κουλτούρα.Τα 440, σήμερα, μέλη του έχουν αποφασίσει να καταναλώνουν προϊόντα τοπικά (με μικρό οικολογικό αποτύπωμα και άμεση σχέση με τον παραγωγό), χωρίς μεσάζοντες ώστε να κρατάνε το κόστος όσο το δυνατόν χαμηλότερο, καθώς και με αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, ώστε να προστατεύουν το ανθρώπινο και φυσικό περιβάλλον. Είναι η ένατη χρονιά που λειτουργούν οριζόντια, με βάση τις αξίες του συνεργατισμού, της άμεσης δημοκρατίας και της ΚΑΛΟ, μένοντας μακριά από παιχνίδια εξουσίας και κερδοσκοπίας.

«Τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τα μέλη και τους εκατοντάδες πολίτες που μας υποστηρίζουν καθημερινά. Καλούμε, όσες/ους μένουν μακριά ή δεν βολεύονται με μεταφορικά μέσα, να δοκιμάσουν και να χρησιμοποιούν το νέο μας e-shop!»

Μπορείτε να βρείτε το νέο e-shop εδώ: www.bioscoop.gr
Φωτογραφίες από τον συνεταιρισμό, μπορείτε να βρείτε στο photogalleryμας, ΕΔΩ

Info: Ο μη κερδοσκοπικός Κοινωνικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Θεσσαλονίκης ‘Βίος Coop’, μόνιμα ανοιχτός σε νέα μέλη, βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, Κωνσταντίνου Καραμανλή 42, (περιοχή Κατσιμίδη –Ιπποκράτειο).
site: www.bioscoop.gr   FB: www.facebook.com/bioscoop.gr 

Email: coopbios@gmail.com       Instagram: bioscoopgr
T
ηλ: 2310 811918