Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση με αναστολή -VIDEO

Να μη δώσει το παρόν και να αντιμετωπίσει την πρώην σύντροφό του αλλά και την δικαιοσύνη επέλεξε ο μέχρι πρότινος εξαιρετικά προβεβλημένος κατά τ’ άλλα παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος. Παρ’ όλα αυτά στον παρουσιαστή επιβλήθηκε η ανώτατη ποινή για έκθεση προσωπικών δεδομένων που σε αυτή τη φάση παραμένει πλημμέλλημα.
Κεκλεισμένων των θυρών και με απόντα… τον κατηγορούμενο, διεξήχθη η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης



 

Ο παρουσιαστής τιμωρήθηκε με την ανώτατη ποινή. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5 ετών με τριετή αναστολή.

Κιου Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη:

«Εμείς από την πλευρά μας είμαστε ικανοποιημένες, γιατί ήταν η μεγαλύτερη δυνατή ποινή που μπορούσε να του επιβληθεί από το πλημμελειοδικείο», δήλωσε η Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη, δικηγόρος της 30χρονης.

Ο παρουσιαστής θα πρέπει να καταβάλει 10.000 ευρώ και να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Ακόμη, του επιβλήθηκε επίσης ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ θα πρέπει να επιτηρείται από κοινωνικό λειτουργό.

Η πλευρά της 30χρονης καταγγέλλουσας ζήτησε να αναβαθμιστεί η κατηγορία σε κακούργημα, αίτημα που δεν έγινε δεκτό

Σε αντίθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η παθούσα ήταν παρούσα στο δικαστήριο κάνοντας έκκληση στα ΜΜΕ μέσω της δικηγόρου της να μην καταγραφεί η εικόνα της.

Σύμφωνα με την κοπέλα, ο επί 2,5 χρόνια σύντροφός της είχε την εκτίμηση αλλά και την απόλυτη εμπιστοσύνη της…

«Είχε σκοπό να με βλάψει και να με διασύρει. Ποτέ δεν προσπάθησε έμπρακτα να επανορθώσει. Εκμεταλλευόταν τα συναισθήματα και την εμπιστοσύνη που του είχα», δήλωσε η 30χρονη.

Η 30χρονη κατέθεσε στο δικαστήριο την τραυματική της εμπειρία και κατέρρευσε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο πρώην παρουσιαστής δεν είχε σκοπό να βλάψει την καταγγέλλουσα, λέγοντας ότι το πρόσωπό της στα βίντεο δεν είναι αναγνωρίσιμο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για δύο ακόμη υποθέσεις διαρροής προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο, ύστερα από καταγγελίες άλλων πρώην συντρόφων του.

megatv.com