Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνεργασίες και ενέργειες προβολής της Π.Ε. Κορινθίας

Συναντήσεις εργασίας είχε χθες Τρίτη 8 Φεβρουαρίου η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, στο πλαίσιο συνεργασίας και συντονισμού της Περιφερειακής Ενότητας με τοπικές αρχές και οργανισμούς.

Συγκεκριμένα, η αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε στα γραφεία της Π.Ε., στην Κόρινθο, με τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και στη συνέχεια με την διοίκηση του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου (LTO).



 

Αντικείμενο και στις δύο συναντήσεις της Α. Κόρκα με τους εν λόγω φορείς αποτέλεσε ο αποδοτικός σχεδιασμός, η αναπτυξιακή πορεία της Π.Ε. Κορινθίας και η υλοποίηση δράσεων και πρωτοβουλιών προώθησης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Ειδικότερα, κατά τη συνάντηση με τον Β. Νανόπουλο διερευνήθηκαν θέματα που σχετίζονται άμεσα με τον Δήμο Κορινθίων, ενώ σε αυτή με το Δ.Σ. του LTO εξετάστηκαν ζητήματα και διατυπώθηκαν προτάσεις που αφορούν στην προβολή του πολιτισμού, του τουρισμού και της τοπικής γαστρονομίας.

Οι εν λόγω συναντήσεις έρχονται να προστεθούν σε ένα γενικότερο πλάνο συνεργασίας και συντονισμού που αναπτύσσει η Π.Ε. Κορινθίας με απώτερο στόχο την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής.