Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη εκ νέου ο Μένιος Φουρθιώτης

Συνελήφθη ξανά το μεσημέρι της Τρίτης ο Μένιος Φουρθιώτης καθώς φέρεται να παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί μετά την αποφυλάκιση του από τον Κορυδαλλό όπου ήταν κρατούμενος για την υπόθεση των «στημένων» πυροβολισμών έξω από το σπίτι του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του παρουσιαστή εκδόθηκε βούλευμα με το οποίο διατάσσεται η νέα προφυλάκιση του αφού φέρεται να μην εμφανιζόταν, ως όφειλε, τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Ο συγκεκριμένος περιοριστικός όρος είχε επιβληθεί στον κατηγορούμενο τον περασμένο Οκτώβριο προκειμένου να βγει από τη φυλακή. Στον Μένιο Φουρθιώτη που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση με διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία και ηθική αυτουργία σε έκρηξη και οπλοφορία, επίσης, είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ενώ υποχρεώθηκε να καταβάλλει και χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ. Τέλος του είχαν απαγορεύσει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Σημειώνεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είχε συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο στο Περιστέρι έπειτα από μήνυση πρώην συνεργάτη του για διαρροή προσωπικών δεδομένων και τον περασμένο Απρίλιο, μετά την υπόθεση με τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του.