Άδωνις: Αν δεν υπήρχε αριστερά στην Ελλάδα, θα είχαμε φθηνό ρεύμα -VIDEO

Έντονα συγκρούστηκε, το πρωί του Σαββάτου, στον ΣΚΑΙ, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και διευθυντή της ΚΟ, Θανάση Θεοχαρόπουλο για το ακριβό ρεύμα.

Τόσο ο κ. Θεοχαρόπουλος, όσο και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Α. Πάνας άσκησαν σκληρή κριτική στον υπουργό Ανάπτυξης, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στον ΣΚΑΪ, για την ακριβή τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας.
 

Αρχικά, ο υπουργός Ανάπτυξης ισχυρίστηκε ότι ούτε επί ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα είχε φθηνό ρεύμα προκαλώντας την αντίδραση του Θανάση Θεοχαρόπουλου και του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, που του απάντησαν ότι ποτέ δεν ήταν τόσο ακριβό το ηλεκτρικό ρεύμα σε μέσους όρους. «Ήταν κύριε Αυτιά φθηνότερο το ρεύμα επί ΣΥΡΙΖΑ; Όχι!», είπε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε, σε υψηλούς τόνους:

«Η Ελλάδα έχει ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη γιατί η Αριστερά, διαχρονικά, εμπόδισε όλα τα έργα προόδου. Γιατί είστε καταστροφείς της χώρας. Ο,τι πάει να γίνει καλό, πάτε και το μπλοκάρετε. Μια ζωή, μια ζωή γκρινιάζετε, μια ζωή σταματάτε τα έργα και μετά μας κάνετε και κριτική. Εάν δεν υπήρχε καθόλου Αριστερά στην Ελλάδα, θα είχαμε φθηνό ρεύμα. Θάχαμε κάνει όλα τα έργα. Εσείς δεν μας αφήνετε», απάντησε στον Θ. Θεοχαρόπουλο, μεταξύ άλλων, οργισμένος, ο υπουργός Ανάπτυξης.