Αργολίδα: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές και για όπλα

Συνελήφθησαν, χθες (18.2.2022) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας , δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 42 και 61 ετών, αντίστοιχα.

Σ ε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για -τα κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα. 

Ειδικότερα, χθες (18.2.2022) το πρωί , ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών , σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, πραγματοποίησαν έρευνες, όπου :

στην οικία του 42χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

πιστόλι, με -2- γεμιστήρες, τα οποία, όπως προέκυψε, είχαν αφαιρεθεί την 24.3.2019 από οικία ημεδαπού σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους –Μυκηνών Αργολίδας και κατείχε ως όπλο σκοποβολής,
-2- γεμιστήρες και
-103- φυσίγγια , διαφόρων διαμετρημάτων,
ενώ στην οικία του 61χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-3- κυνηγετικά όπλα, εκ των οποίων το ένα τύπου φλόμπερ,
-3- μαχαίρια,
-2- καλύμματα χειρολαβής πιστολιού,
-80- φυσίγγια και
κοσμήματα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.