Κλείνουν τον δρόμο αρχαιοτήτων οι αγρότες της Αργολίδας σήμερα Κυριακή

“Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου και ώρα 7μ.μ., θα πραγματοποιήσουμε αποκλεισμό του δρόμου αρχαιοτήτων, στο ύψος του Αγίου Γεωργίου, στο χώρο του μπλόκου” αναφέρει ανακοίνωση της επιτροπής μπλόκου των αγροτών Αργολίδας.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: “Βρισκόμαστε για πάνω από 2 εβδομάδες στα μπλόκα, διεκδικώντας:-Μείωση του κόστους παραγωγής, με κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής για το ρεύμα, αφορολόγητο πετρέλαιο, επιδότηση των ζωοτροφών και των αγροεφοδίων, κατάργηση του ΦΠΑ στα μέσα και εφόδια.

-Προστασία από τις φυσικές καταστροφές, με υλοποίηση όλων των απαραίτητων έργων υποδομής, (αρδευτικά, αντιπλημμυρικά, αντιπυρικά κ.α.), καθώς και αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100% από όλες τις ζημιογόνες αιτίες και χωρίς καθυστερήσεις.

-Κατώτατες εγγυημένες τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να διασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης.

Με την μαζική συμμετοχή των αγροτών και κτηνοτρόφων στα μπλόκα και με την ενδυνάμωση της λαϊκής συμπαράστασης κι αλληλεγγύης στα δίκαια αιτήματα του αγώνα μας, μπορούμε και θα πετύχουμε το στόχο μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ- ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!”