Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου εντάσσει τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Αγ. Θεοδώρων στα Μέλη του

Έπειτα από τις εποικοδομητικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Οργανισμού καθώς και στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου στους Αγ. Θεοδώρους όπου μας δόθηκε η δυνατότητα να παρουσιάσουμε τους στόχους και τις δράσεις του Οργανισμού καθώς και τους τρόπους τουριστικής προβολής και προώθησης της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, αναδεικνύοντας τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα και την εικόνα του προορισμού, ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Αγ. Θεοδώρων, ο οποίος απαριθμεί περίπου 50 επιχειρήσεις – μέλη, αποτελεί πλέον μέλος του  Τουριστικού  Οργανισμού  Λουτρακίου συμμετέχοντας  στις συνεδριάσεις του ΔΣ με αντικείμενο την ενημέρωση και λήψη αποφάσεων για τουριστικά θέματα.




 

Οι Άγιοι Θεόδωροι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του τουριστικού μας προορισμού και παρουσιάζουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης με σημαντικά αξιοθέατα αλλά και τουριστικές επενδύσεις.
Η  ενεργός συμμετοχή του Συλλόγου ως Τακτικού Μέλους στον LTO είναι στρατηγικής σημασίας  με σκοπό την συνεργασία σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με επίκεντρο την ανάδειξη της τουριστικής τους ταυτότητας αλλά και την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της περιοχής των Αγ. Θεοδώρων,  εντάσσοντας τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις – μέλη του  στο σύνολο των ενεργειών προβολής που υλοποιεί ο LTO.

Τον σύλλογο θα εκπροσωπούν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού ο πρόεδρος Γιάννης Ζάλερ και ο αναπληρωτής του  Ηλίας Πιτσικάλης.