Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑΡΘΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α.Γ Καλλής: Ουαί υμίν, Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί του  Ο.Η.Ε.

Άρθρο του φίλου Τέλη Καλλή όπως δημοσιεύθηκε στη σελίδα του στο Facebook

Διαβάζω την δραματική έκκληση από τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών[Ο.Η.Ε] Αντόνιο Γκουτιέρες προς τον πρόεδρο Πούτιν…<<Εν ονόματι λέει, της ανθρωπότητας διατάξτε τούς στρατιώτες σας να γυρίσουν πίσω >>…….το αυτό και οι Ευρωπαίοι ηγέτες , όπως και ο Αμερικανός πρόεδρος…. και σκέφτομαι .. πολύ ορθά κανένας δεν έχει δικαίωμα να καταλύει το διεθνές δίκαιο και να καταλαμβάνει μία χώρα ακόμη κι αν επικαλεσθεί τις πιο αγνές προθέσεις και αιτιάσεις…. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ αγαπητοί είναι ένας κανόνας γενικής ισχύος πού αφορά όλους και όλα, ή ισχύει κατά περίπτωση και βάση των συμφερόντων τού κάθε ισχυρού συνασπισμού κρατών πού κάπου αποσκοπεί [βλπ. ορυκτό πλούτο] ??????



1974-2022…48 χρόνια υπέρ ευαίσθητοι κρετίνοι της Διεθνούς κοινότητας, που τα χέρια σας είναι μέσα στο αίμα από τις πωλήσεις όπλων, από τίς διαρκείς επεμβάσεις σε χώρες πού καταστρέψατε ολοσχερώς δημιουργώντας εμφυλίους , δεν βρήκατε ούτε μία στιγμή να επιβάλλετε κυρώσεις και να κάνετε μία αντίστοιχη έκκληση για την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΠΡΟ , που μετά από τόσα χρόνια παραμένουν στο ματωμένο αυτό νησί τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής, που λεηλάτησαν αρχαιότητες και κειμήλια [που όλως τυχαίως πολλά από αυτά βρίσκονται στις συλλογές επιφανών δικών σας πολιτών], πού σκότωσαν πολίτες ελληνοκύπριους με βόμβες ναπάλμ και με άλλο πολεμικό εξοπλισμό, από τα δικά σας πολεμικά εργοστάσια, πού βίασαν αθώες γυναίκες, που σκότωσαν τους αιχμαλώτους παραβιάζοντας τίς διεθνείς συνθήκες, που πήραν τις περιουσίες των Κυπρίων πολιτών…..

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?????ΠΟΣΕΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΠΡΟ ……….ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ….ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ Α ΚΑΙ Β ΑΤΤΙΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΠΛΑ???

ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ???

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ…..ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ….ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ [ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΙ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ] ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΥΜΑΣΤΕ??…

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…..ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΚΡΕΤΙΝΟΙ…ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ .

Τέλης Καλλής

(Ένας εκ των χιλιάδων δημοκρατικών πολιτών που έχουν το ελάττωμα να μην ξεχνούν την επιλεκτική μνήμη των ισχυρών αυτού του κόσμου)