Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδραβίδα: Ομολογία από το δράστη του τετραπλού φονικού – «Δε μου πλήρωναν τα ενοίκια» -VIDEO

«Δε μου πλήρωναν τα ενοίκια», είπε κυνικά στην ομολογία του ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην Ανδραβίδα.
Ο δράστης αφού δολοφόνησε τη μητέρα, τον πατέρα και τα δύο παιδιά μετέφερε τις σορούς στην αυλή του σπιτιού, τις φόρτωσε σε τρέιλερ, προφανώς με σκοπό να τις εξαφανίσει, όμως κάτι φαίνεται να τον έτρεψε σε φυγή. Οι αστυνομικοί μάλιστα εντόπισαν σε κάμπο στην περιοχή δύο ανοιχτούς λάκκους. Άνθρωποι που τον γνώριζαν δεν εξεπλάγησαν με το φονικό, αφού πρόκειται για μία πολύ σκοτεινή προσωπικότητα.



 

Ο μακελάρης της Ανδραβίδας ομολόγησε στους αστυνομικούς το πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα που διέπραξε. Είπε κυνικά ότι ξεκλήρισε μια 4μελή οικογένεια γιατί δεν του πλήρωναν τα ενοίκια.

Είναι εκείνος που όλοι υποπτεύονταν από την πρώτη στιγμή. Ο 61 ετών ιδιοκτήτης του σπιτιού, όπου βρέθηκαν δολοφονημένοι από πυροβόλο όπλο οι ένοικοί του. Ο 32χρονος Αρμάντο και η Μαρία Κλότσι, 37 ετών, με τα δύο μωρά τους, ενός και δύο ετών, να είναι πνιγμένα από τα χέρια του ίδιου του καθ’ ομολογία εγκληματία.

Το τρίτο παιδί της οικογένειας, ένα 12χρονο αγόρι, ήταν εκείνο που επιστρέφοντας στο σπίτι από το παιχνίδι με τους φίλους του αντίκρυσε τη φρίκη. Πήρε στα χέρια του το ένα αδελφάκι του και έτρεξε στο συνεργείο μοτοσικλετών της γειτονιάς του ζητώντας βοήθεια.

«Το ηρεμήσαμε το παιδί, το πήγαμε λίγο πιο πέρα στην άλλη μεριά να μην είναι μπροστά στον αδελφό του που ήταν πεθαμένο», δήλωσε στο MEGA ο ιδιοκτήτης του συνεργείου.

Μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε για τον εντοπισμό του έξω από το σπίτι του στην Ανδραβίδα και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του στην Πάτρα.

Ο δράστης μετά τις δολοφονίες μετέφερε τις σορούς του ζευγαριού και του ενός παιδιού τους στην αυλή του σπιτιού, όπου τα φόρτωσε σε τρέιλερ προφανώς με σκοπό να τα εξαφανίσει. Όμως κάτι φαίνεται να τον έτρεψε σε φυγή, ενώ εντοπίστηκαν σε κάμπο της Ανδραβίδας και δύο ανοιχτοί λάκκοι.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν, ακόμη και στενοί συγγενείς του, δεν έπεσαν από τα σύννεφα. Πατέρα δύο παιδιών από δύο διαφορετικούς γάμους, ήταν ο φόβος και ο τρόμος για τις πρώην συζύγους του, για γείτονές του, αλλά και για οποιονδήποτε τολμούσε να έρθει μαζί του σε αντιπαράθεση.

Σήμερα ο καθ’ ομολογίαν δράστης του τετραπλού φονικού θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

megatv