Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Παύλος Πολάκης στην Κόρινθο την Τετάρτη 9 Μαρτίου

Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας θα μιλήσει για «την ακρίβεια και την διαφθορά στον καιρό της Πανδημίας», στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου

Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, βουλευτής Χανίων και Τομεάρχης Διαφάνειας και Διοικητικής Δράσης, ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ θα βρεθεί στην Κόρινθο αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 7:00 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου για μία ομιλία με θέμα «Ακρίβεια και Διαφθορά στον καιρό της Πανδημίας». 

Όχι ο Παύλος Πολάκης δεν έγραψε βιβλίο και όχι στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου δεν θα γίνει παρουσίαση βιβλίου με την κυριολεκτική έννοια του όρου, αλλά η ανοιχτή ομιλία θα επικεντρωθεί σε όλα τα καυτά θέματα που αφορούν την γαλάζια διακυβέρνηση και θα μπορούσαν να είναι το περιεχόμενο ενός θρίλερ υπό τον τίτλο «Εφιάλτης στην χώρα του Μητσοτάκη».

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα παρέμβουν ο βουλευτής Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός και ο επικεφαλής της Ομάδας Υγείας της ΝΕ Γιώργος Τσόγκας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο συντονιστής της ΝΕ Κορινθίας Ανδρέας Χασάπης και ο συντονιστής της ΟΜ Κορίνθου Τάσος Ξύδης.

Την συζήτηση θα συντονίσει η Μαρία Θελερίτη, πρώην βουλεύτρια και αναπλ. Συντονίστρια ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας.

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία: Συζητάμε – Ακούμε – Προτείνουμε

 

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας