Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μπάσκετ: Προπόνηση επίλεκτου κλιμακίου Παμπαίδων στο κλειστό γυμναστήριο της Νεμέας

Στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, πραγματοποιήθηκε προπόνηση επίλεκτων αθλητών (παμπαίδων) γεννημένων το έτος 2007 των Ενώσεων Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και Ε.Σ.Κ.Α.Κ., στο κλειστό γυμναστήριο της Νεμέας.

Η προπόνηση διεξήχθη υπό την επίβλεψη των Ομοσπονδιακών προπονητών, κ. Γιάννη Χρυσανθόπουλου και κ. Γιάννη Καλαμπόκη, αλλά και των Περιφερειακών Προπονητών κ. Νικόλαου Αλειφέρη (ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) και κ. Γιάννη Ματσανιώτη (ΕΣΚΑΚ).



 

Την προπόνηση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Νεμέας κ. Κώστας Φρούσιος, που συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο. Ο Δήμαρχος Νεμέας έδειξε πώς είναι γνώστης του αθλήματος, αλλά και πώς έχει την πρόθεση για συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ.

Την προπόνηση του κλιμακίου παρακολούθησαν ακόμα, ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Σταύρος Κουκάκης, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΚ κ. Γρηγόρης Χρόνης, ο ταμίας του διοικητικού συμβουλίου κ. Πέτρος Κώρος, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Δημήτρης Σακελλάρης, παράγοντες των τοπικών σωματείων της ευρύτερης περιοχής, ενώ αποδείχθηκαν «άψογοι οικοδεσπότες» ο Πρόεδρος του ΑΣ Νεμέας κ. Κώστας Μπαναγής, η Αντιπρόεδρος Μαρία Αθανασίου και ο έφορος του τμήματος μπάσκετ Χρήστος Κόρακας.