Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία το LoutrakiRun 2022

Ένα ακόμα Loutraki Run που διοργάνωσε ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, πέρασε στην ιστορία με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία. Συγκεκριμένα, και με σύμμαχό μας τον εξαιρετικό καιρό, έγινε την Κυριακή 13 Μάρτιου 2022 στο Λουτράκι ο καθιερωμένος πλέον αγώνας δρόμου έκτος σταδίου στις αποστάσεις των 10 km., 3 km.και 1 km.Στα 10 km. πρώτος στους άνδρες τερμάτισε ο Γιώργος Καλαπόδης και στις γυναίκες η Ευγενία Παπαδημάτου. Στα 3 km. πρώτευσαν στους άνδρες ο Ανάργυρος Γεωργακόπουλος και στις γυναίκες η Μαριαλένα Μόκκα. Στα 1000 μέτρα, δρόμος για παιδιά, πρώτος στα αγόρια ήταν ο Ορέστης Κωνσταντινίδης και στα κορίτσια η Μαρία Κωνσταντίνου.

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και τον δήμαρχό μας Γιώργο Γκιώνη, τους αντιδημάρχους Σάκη Παπαθανασίου και Τάσο Σακελλαρίου, οι οποίοι κυριολεκτικά πήραν στην πλάτη τους τον αγώνα.

Επίσης ευχαριστεί τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για την πολύτιμη και πολυπληθή στήριξη στον τομέα της υγειονομικής κάλυψης. Ευχαριστεί την αστυνομία και συγκεκριμένα το αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου και την διοικήτρια του κα. Μάρθα Μιστακίδου για τα μέτρα τάξης και την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ευχαριστεί την Ομάδα Εθελοντών Ραδιοερασιτεχνών Πελοποννήσου για την κάλυψη των αγώνων. Ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου για την εθελοντική του προσφορά και τέλος ευχαριστεί όλους τους εθελοντές γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή των αγώνων.

Σημειώνουμε ότι τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους η αντιπεριφερειάχης Κορινθίας κα. Αθηνά Κόρκα όπως επίσης και ο Περιφερειακός σύμβουλος κος Οικονόμου.

Ραντεβού λοιπόν του χρόνου για το Loutraki Run 2023 με υγεία για όλους τους συνανθρώπους μας και ειρήνη για όλο τον κόσμο.