Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Διαδικτυακή Ημερίδα: «Απάτες σε βάρος Επαγγελματιών»

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου , διοργάνωσε χθες (14.3.2022), διαδικτυακή ημερίδα με θέμα « Απάτες σε βάρος Επαγγελματιών », όπου προσκλήθηκαν να συμμετέχουν τα Επιμελητήρια και οι Ιατρικοί Σύλλογοι των νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στόχος της Ημερίδας, ήταν η ενημέρωση των επαγγελματιών σχετικά με τα προσχήματα και τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι προκειμένου να τους εξαπατήσουν, καθώς και η παράθεση χρήσιμων συμβουλών για την αποφυγή εξαπάτησης τους. 

Κατά την έναρξη της Ημερίδας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας , καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και επεσήμανε ότι το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας στοχεύει στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, οι οποίες μπορούν να πέσουν θύματα απάτης και να χάσουν μέσα σε λίγα λεπτά τους κόπους μιας ζωής.

Ακολούθησαν εισηγήσεις από Αξιωματικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Μπαστακό Παναγιώτη και τον Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, Αστυνόμο Α’ Ανδρικόπουλο Βασίλειο.

Υπενθυμίζεται ότι η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, θα συνεχίσει και στο μέλλον να αναλαμβάνει παρόμοιες δράσεις που αναδεικνύουν τον ουσιαστικό ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, με στόχο την ανάπτυξη διαύλου άμεσης και διαρκούς επικοινωνίας με τους πολίτες.