Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ημέρα Καριέρας στη Τουριστική Σχολή Άργους με συμμετοχή Επιχειρήσεων

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτήριο της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελ/σου στο Αργος , Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο «Ημέρα Καριέρας» με συμμετοχή των συνεργαζόμενων Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Οι συμμετέχοντες καταρτιζόμενοι – νες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να επικοινωνήσουν με τους μελλοντικούς συνεργάτες και εργοδότες ξενοδόχους αναπτύσσοντας θέματα πρακτικής άσκησης θέρους 2022 αλλά και επαγγελματικής μεταξύ τους συνεργασίας. 

Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες και Δ/ντές των τουριστικών επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ξεναγηθούν στην Τουριστική Σχολή Αργους (εκπαιδευτήριο ΙΕΚ Πελ/σου) με τους κατάλληλους διδακτικούς χώρους θεωρητικής κυρίως δε εργαστηριακής πρακτικής και εξάσκησης .

Οι δράσεις ανάλογης εκδήλωσης θα συνεχιστούν στο ΙΕΚ ΣΤΕ Πελ/σου σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΙΕΚ με επισκέψεις των καταρτιζόμενων στις παραπάνω κατά τόπους επιχειρήσεις μέχρι το τέλος του εαρινού εξαμήνου.

Έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 30 περίπου τουριστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα δείγμα της μεγάλης αναγνωρισιμότητας που έχει η Τουριστική Σχολή Αργους με το ειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και την άρτια διδακτική δομή & οργάνωση που προσφέρει στους μαθητές -τριες πάνω από 50 χρόνια που βρίσκεται στον Ν. Αργολίδας.

Για το ΙΕΚ Πελ/σου
Κων/νος Καχριμάνης Δ/ντής