Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Θα πρέπει εμείς να κάνουμε το βίο αβίωτο των πολιτικών” – VIDEO

“Ζούμε σε καθεστώς υγειοναζισμού, ιατροφασισμού. Από την αρχή υλοποιείται ένα ασύλληπτο σχέδιο εναντίον των πολιτών” τόνισε μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

“Θα πρέπει εμείς να κάνουμε το βίο αβίωτο των πολιτικών. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω τέτοιο πρωθυπουργό και τέτοια μέλη κυβερνήσεως”, σημείωσε.



 

“Ο Μητσοτάκης υλοποίησε τις καταστροφές που είχε να κάνει εναντίον της χώρας μας. Πιστεύω ότι δεν τον ενδιαφέρει να ξαναβγεί. Έχει βγάλει τέτοιο μεγάλο όφελος, που δεν τον ενδιαφέρει”, είπε.

“Γνωρίζει ο κόσμος ότι πριν από 3 εβδομάδες εξεδόθη σύσταση της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής και Τεχνοηθικής για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης κατά την υγειονομική κρίση του κορωνοιού; Αναφέρει ότι η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες με τα χαμηλότερα ποσοστά εμπιστοσύνης των πολιτών προς τα ΜΜΕ. Και γι΄αυτό λέει, θα πρέπει να φτιάξουμε ένα παρατηρητήριο παραπληροφόρησης. Επίσης προτείνει να δοθούν στα ΜΜΕ περισσότερα χρήματα. Όταν συμβαίνουν όλα αυτά, πείτε μου πώς θα δραπετεύσουμε από τον ανάποδο κόσμο στον οποίο μας έχουν εγκλωβίσει;” αναρωτήθηκε.

Ο κος Βαθιώτης εξήγησε και τους λόγους που τον οδήγησαν στο να γράψει κείμενο με τίτλο “Η δολοφονία της Κυριακάτικης Προσευχής από τον αντίχριστο μασκοφόρο Κυριάκο”.

“Εμφανίζεται χωρίς μάσκα στις συναντήσεις και μετά φορά μάσκα ενώ είναι μόνος του να μας ανακοινώσει ότι έχει κορονοϊό. Ή είναι διανοητικά καθυστερημένος τελικά, ή νομίζει ότι απευθύνεται σε διανοητικά καθυστερημένους πολίτες”, είπε.

focusfm.gr