Αγγελάκας σε Μητσοτάκη: Αγαπητέ Κωστάκη, δεν κάνει να χαλάμε το χατίρι των μελλοντικών ΠΘ

«Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατήρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών».  

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Αγγελάκας απαντά στον υιό του Κυριάκου Μητσοτάκη Κωνσταντίνο που θέλησε με ανάρτησή του στο Facebook να προσβάλλει και να υποτιμήσει τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη μεγάλη αντιπολεμική συναυλία που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαρτίου στα Προπύλαια. 

Ο Γιάννης Αγγελάκας, χωρίς να μασά τα λόγια του απάντησε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος θέλησε να αναφερθεί υποτιμητικά σε βάρος των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην αντιπολεμική συναυλία:

«Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατήρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτου του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αγγελάκας.

Τι είχε γράψει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του Πρωθυπουργού είχε γράψει χθες τα εξής:

«Στην συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Πάντως, για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε».

Πηγή: rosa.gr