Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος τριών κοριτσιών: Αφήνουν λουλούδια και κεριά στην πόρτα του σπιτιού τους -VIDEO

Σε μία κίνηση εντελώς αντίθετη με τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν χθες έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησαν σήμερα κάτοικοι της Πάτρας, αφήνοντας λουλούδια και κεριά αφιερωμένα στα τρία κοριτσάκια της οικογένειας.

Τρία κόκκινα τριαντάφυλλα, ένα για κάθε κοριτσάκι και μερικά αναμμένα κεριά βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες έξω από την πόρτα του σπιτιού της οικογένειας Δασκαλάκη, όπου ζούσαν τα τρία κοριτσάκια, η υπόθεση των οποίων έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, μετά και τις ραγδαίες εξελίξεις με τη σύλληψη της μητέρας.



Οι εικόνες αυτές δεν θυμίζουν σε τίποτα τα όσα διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σημείο, χτυπώντας τις πόρτες του σπιτιού, γράφοντας “θάνατο” στα πατζούρια του σπιτιού και ζητώντας από όσους βρίσκονταν μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Στις εικόνες που δημοσιεύονται στο thebest.gr , μία ηλικιωμένη εναπόθεσε νωρίτερα στην εξώπορτα του σπιτιού της οικογένειας λουλούδια, ενώ το παράδειγμά της ακολούθησαν και άλλοι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι θέλησαν να αφήσουν ένα λουλουδάκι και κεριά στη μνήμη των τριών κοριτσιών.