Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κινητοποίηση 6 Απριλίου ΟΕΒΕ Ν. Κορινθίας

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΚΑΛΕΣΜΑ

Οι υπέρογκες αυξήσεις στα καύσιμα, στο ηλεκτρικό ρεύμα, στο φυσικό αέριο, στα βασικά είδη διατροφής, στις πρώτες ύλες και ιδιαίτερα σε αυτές που αφορούν τον πρωτογενή τομέα (λιπάσματα, ζωοτροφές) έχουν οδηγήσει την ελληνική κοινωνία σε αδιέξοδο και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στα πρόθυρα του λουκέτου.




 

Ο κόσμος της εργασίας (εργαζόμενοι, αγρότες, μικρομεσαίοι) πληρώνει για άλλη μια φορά δυσανάλογα την πολύπλευρή κρίση των ημερών μας ενώ στην πλάτη του οι κάθε λογής ολιγάρχες πλουτίζουν ασύστολα με την ανοχή και τη στήριξη των κυβερνήσεων. Και η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ακολουθεί την ίδια επιθετική πολιτική σε βάρος του κόσμου της εργασίας χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των αγροτών και των εργαζομένων.

Για άλλη μια φορά λοιπόν διαμηνύουμε στους κυβερνώντες ότι δεν θα μείνουμε αδρανείς περιμένοντας να μας φτωχοποιήσουν και να μας εξαθλιώσουν! Με όλες μας τις δυνάμεις θα είμαστε αγωνιστικά και αποφασιστικά απέναντι στις πολιτικές που ακολουθούνται και οδηγούν τις επιχειρήσεις μας στο λουκέτο και εμάς και τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις μας στην ανεργία.

Καλούμε όλους και όλες να συμμετέχουν στην διαμαρτυρία που οργανώνουμε από κοινού με το Εργατικό Κέντρο την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 11 το πρωί έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Κόρινθο συμμετέχοντας στην Πανελλαδική κινητοποίηση!

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΟΖΙΚΗΣ                      ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ