Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νεμέα: Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Θανάσης Καρκώνης στο 3ο συνέδριο Οινοτουρισμού

Με επιτυχία το 3ο Συνέδριο Οινοτουρισμού που συνδιοργάνωσε η περιφέρεια Πελοποννήσου με το υπουργείο Τουρισμού στη Νεμέα με θέμα «Ένα ταξίδι στον οίνο και τον χρόνο».

Οι εργασίες του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν στο φιλόξενο χώρο του οινοποιείου Λαφαζάνη. Την Κυριακή 3 Απριλίου έγινε επίσκεψη των φιλοξενουμένων στον Αρχαιολογικό Χώρο της Νεμέας και στο Αρχαίο Στάδιο με τους υφυπουργούς Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης κα Σοφία Ζαχαράκη και κ. Γιώργο Στύλιο και την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Πολιτισμού κα Άννα Καλογεροπούλου.



Εκπρόσωπος του Δήμου Νεμέας υπήρξε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Θανάσης Καρκώνης ο οποίος αφού χαιρέτισε τις εργασίες του συνεδρίου, μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε χαρακτηριστικά: ”Μια εξαιρετικά σημαντική αφορμή για να αναδειχθεί για μια ακόμη φορά ο πλούτος της περιοχής μας, οινικός αλλά και αρχαιολογικός. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για τον κόσμο, η έμφαση στον πρωτογενή τομέα είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ άλλοτε για να νιώσουμε πιο δυνατοί!”