Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση 250.000 ευρώ για το γήπεδο των Αρχαίων Κλεωνών

Τη σύναψη τριών προγραμματικών συμβάσεων με δήμους στην Κορινθία και την Αρκαδία για έργα στις περιοχές του ενέκρινε το Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης
Στην έγκριση σύναψης προγραμματικών συμβάσεων για την υλοποίηση διάφορων έργων προέβη, μεταξύ άλλων, το Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Πελοποννήσου που συνεδρίασε χθες Τρίτη 12 Απριλίου υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και α) του Δήμου Νεμέας για το προϋπολογισμού 250.000 ευρώ έργο βελτίωσης της αγωνιστικής επιφάνειας χλοοτάπητα και του αρδευτικού δικτύου στο γήπεδο των Αρχαίων Κλεωνών, β) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για το προϋπολογισμού 395.000 ευρώ (360.000 η Περιφέρεια και 35.000 ο δήμος) έργο προστασίας από την θαλάσσια διάβρωση του παραλιακού δρόμου στην περιοχή Ατσίγγανος του Παράλιου Αστρους, και γ) του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για το προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ έργο βελτίωσης και συντήρησης της επαρχιακής οδού Λουτρακίου – Περαχώρας (ισόπεδοι κόμβοι και συμβολές οδών).

Ακόμα, στη σημερινή συνεδρίαση, το Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης ενέκρινε την πρόσληψη 2 ατόμων με 8μηνη σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων, για το 2022, έκτακτου προσωπικού στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και τα νομικά τους πρόσωπα.