Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προϊόν της Χρονιάς τα Αναψυκτικά ΚΛΙΑΦΑ

Η διάκριση ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022» επιβράβευσε τη φιλοσοφία της εταιρείας για προϊόντα προστιθέμενης αξίας
Η καινοτομία εκτόξευσε στην κορυφή του διαγωνισμού «Προϊόν της Χρονιάς» τα Αναψυκτικά ΚΛΙΑΦΑ. 

Η ύψιστη διάκριση αποτελεί μια ξεχωριστή τιμή για την οικογένεια ΚΛΙΑΦΑ, καθώς η βράβευση προέρχεται από τους ίδιους τους καταναλωτές.
Το βραβείο, που απονεμήθηκε τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, είναι καρπός ενός θεσμού διεθνούς κύρους και βασίζεται σε ειδική καταναλωτική έρευνα του ινστιτούτου IRI, με κριτήρια όπως είναι η καινοτομία, η προσέλκυση και η αγοραστική πρόθεση του κοινού.

Τα αναψυκτικά ΚΛΙΑΦΑ επαναλανσαρίστηκαν το 2021 σε καινοτόμα, διαφοροποιημένη συσκευασία, η οποία κέρδισε αμέσως τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Πρόκειται για τα μόνα αναψυκτικά στην Ελλάδα, στην κατηγορία των ανθρακούχων αναψυκτικών με χυμούς φρούτων, τα οποία είναι ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ.

Τα αναψυκτικά ΚΛΙΑΦΑ προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία, συνδυάζοντας την αυθεντικότητα των πρώτων υλών με την οικογενειακή παράδοση.

Η διάκριση ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022» επιβράβευσε τη φιλοσοφία της εταιρείας για προϊόντα προστιθέμενης αξίας, που καλύπτουν κατά τρόπο ιδανικό τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.

Τα προϊόντα που βραβεύτηκαν είναι:

ΚΛΙΑΦΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ

ΚΛΙΑΦΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ
ΚΛΙΑΦΑ ΛΕΜΟΝΑΔΑ
ΚΛΙΑΦΑ ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ
ΚΛΙΑΦΑ ΣΟΔΑ

Η απονομή του βραβείου έγινε από τον κύριο Χρίστο Δήμα, Υφυπουργό Έρευνας & Τεχνολογίας, στην κυρία Σοφία Πέτρου, Brand Manager ΚΛΙΑΦΑ