Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πασχαλινές κάρτες, με μπλε αβγά και 50ευρα» μοίρασε βουλευτής της ΝΔ σε ψηφοφόρους

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο γαλάζιος βουλευτής ξόδεψε περί τα 8.000 ευρώ.

Οι βουλευτές της ΝΔ, σύμφωνα με δημοσίευμα του in.gr , που βρέθηκαν στις εκλογικές τους περιφέρειες τις ημέρες του Πάσχα, προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να μετριάσουν τη δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων τους.



 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, γαλάζιος βουλευτής, με συχνή παρουσία στο Κοινοβούλιο μοίρασε στους ψηφοφόρους του πασχαλινές κάρτες με μπλε αβγά. Όμως μαζί με τις κάρτες έβαλε και χρήματα, χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, από 150 έως 300 ευρώ σε δεκάδες οικογένειες τις οποίες εντόπισαν στην περιφέρειά του οι συνεργάτες του. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται ο γαλάζιος βουλευτής ξόδεψε περί τα 8.000 ευρώ.

Τέλος, στο δημοσίευμα αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ουκ ολίγοι βουλευτές αναγκάσθηκαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, όχι μόνον σε ψηφοφόρους τους στις εκλογικές τους περιφέρειες, αλλά και σε εκκλησίες και σε μοναστήρια, ώστε να ακουστεί με την πρέπουσα θρησκευτικότητα το «Χριστός Ανέστη» στους ναούς χωρίς τον φόβο να τους κόψουν το ρεύμα. Άντε τώρα να πείσεις όλους αυτούς τους βουλευτές που στην ουσία αντιλαμβάνονται ότι βρισκόμαστε σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο ότι οι εκλογές ακόμα αργούν για κανένα χρόνο. Και οι ίδιοι μάλιστα χαρακτηρίζουν το Πάσχα που πέρασε ως “προεκλογικό Πάσχα”».

Εύλογα αναρωτιέται κανείς, γιατί αφού όπως ακούγεται από πολλά κυβερνητικά χείλη, οι πολίτες είναι ευχαριστημένοι με την κυβέρνηση και βγάζουν selfie με τα στελέχη, κυκλοφορούν με φρουρά, μοιράζουν 50ευρα και πληρώνουν λογαριασμούς, προσπαθώντας με κάθε είδους τέχνασμα να γλιτώσουν την… γκρίνια.

Πηγή: rosa.gr