Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο άντρας που κλώτσησε το γατάκι στην ταβέρνα – VIDEO

Με ανάρτησή του στο Twitter o υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε πως ο άντρας που κλώτσησε το γατάκι στην ταβέρνα στην Αιδηψό συνελήφθη από την αστυνομία.

Πριν από λίγο συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ένα άτομο που κλώτσησε και πέταξε στην θάλασσα ένα γατάκι. Η βία απέναντι και στα ζώα είναι απαράδεκτη. Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει έναν αυστηρό νόμο για την προστασία των ζώων από την κακοποίηση ο οποίος εφαρμόζεται πλέον, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό είναι θέμα ανθρωπιάς και πολιτισμού. Θλίβομαι βαθιά για όσους κακομεταχειρίζονται τα ζώα και για όσους το ανέχονται. Συγχαίρω από καρδιάς όσους ανέδειξαν το θέμα. Ο λόγος τώρα ανήκει στην ελληνική δικαιοσύνη. 

Ενα ανεκδιήγητο περιστατικό από ταβέρνα στην Αιδηψό έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με έναν άνδρα να δελεάζει ένα γατάκι να έρθει κοντά του για να φάει κι όταν αυτό πηγαίνει δίπλα του, αυτός το κλωτσάει στη θάλασσα.

Ο δράστης ανέβασε το «κατόρθωμά» του στο Instagram, ενώ στο επίμαχο βίντεο ακούγονται και γέλια από την παρέα του, η οποία φαίνεται να απολαμβάνει το θέαμα.

Το θέμα έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό από τη δημοσιογράφο Σταματίνα Σταματάκου, η οποία αφού ενημέρωσε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δημοσιοποίησε τόσο τα στοιχεία του δράστη όσο και τα στοιχεία ατόμων που ήταν μαζί του.