Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαρία Παπανικολάου – Αφηγήσεων αρχή… στο Λιποβίσι Αρκαδίας

Ιστορικά Αυτοκίνητα και Μηχανές HARLEY ξεκίνησαν σήμερα το πρωί από την Αθήνα με προορισμό την ΑΡΚΑΔΙΑ και το ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε μια ιστορική διαδρομή με θέμα το δρόμο που χάραξε ο Κολοκοτρώνης.
Στο όμορφο Λιποβίσι θα περιμένουμε τους οδηγούς για μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ με τραγούδια και μουσικές έξω από το σπίτι των Κολοκοτρωναίων, ο καλός και επι πολλά χρόνια συνεργάτης και εξαιρετικός μουσικός Βασίλης Καλαγκιάς και η αφεντιά μου την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΙΟΥ στις 12.30 το μεσημέρι.


Η εκδήλωση αποτελεί μέρος ενός γεμάτου διήμερου με διάφορες δράσεις.
Η ιδέα και η πρωτοβουλία ανήκει στον σύλλογο ΙΔΟΡΟ που δημιουργήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη και παγκόσμιας Πρωταθλήτριας του Άλματος εις τριπλούν Όλγας Βασδέκη Olga Vasdeki, με αφορμή την αγάπη της για το ιστορικό αυτοκίνητο και την επιθυμία της να αναδειχθεί η ομορφιά του στο ευρύ κοινό, μέσα από τις ομορφιές και την ιστορικότητα των τόπων της Ελλάδας.
Την εκδήλωση διοργανώνουν ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΙΔΟΡΟ (Ιστορικές Διαδρομές Οχημάτων με Ρόδες) και ο Δήμος Τρίπολης με την υποστήριξη συλλόγων ολυμπιονικών και τροχήλατου αθλητισμού καθώς και ιδιωτών.

Μαρία Παπανικολάου