Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ναύπλιο – Γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων παρουσία Άδωνι Γεωργιάδη και Χρ. Σταικούρα

Ξεκίνησαν στο Ναύπλιο και το Fougaro Art Center οι εργασίες της δεύτερης μέρας της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αργολίδας με μήνυμα «Στηρίζουμε, Αναπτύσσουμε , Καινοτομούμε», Σάββατο 14 Μαΐου 2022. Χαιρετισμό στην εκδήλωση μεταξύ άλλων απεύθυναν οι Υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας και Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης .



Παρευρεθήκαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, οι Βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός, Γ. Γκιόλας και Α. Πουλάς, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γ. Διδασκάλου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥ Γ. Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Γ. Μαντζούνης, πρόεδροι των Επιμελητηρίων από όλη την Ελλάδα και πλήθος στελεχών του εμπορικού και επιχειρηματικού κλάδου, κα.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας στο Ναύπλιο επισκέφθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, Σάββατο14 Μαΐου 2022. Ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και με στελέχη της Π.Ε. Αργολίδας συνοδευόμενος από τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατία από την Αργολίδα Τάσο Θωμόπουλο.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας Γ. Μαντζούνης.

Στην συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Ναύπλιο όπου είχε συνάντηση με κομματικά στελέχη.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ