Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Πετάει» πάλι ο Τεντόγλου – Έπιασε την κορυφή του κόσμου στα 8,36 μ -VIDEO

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου, συμμετείχε στα «Βεργώτεια 2022» στην Κεφαλονιά και ακόμη κι αν έκανε αγώνες «προπονητικού» χαρακτήρα, όπως δήλωσε ο ίδιος, κατάφερε και έπιασε την κορυφή του κόσμου.

Για ακόμη μία φορά έκανε μία εκπληκτική εμφάνιση στο άλμα εις μήκος, μπροστά σε πλήθος κόσμου, που βρίσκεται στο γήπεδο του Αργοστολίου. 

Ο Ολυμπιονίκης του Τόκιο έκανε άλμα στα 8,36 μέτρα στην τέταρτη προσπάθειά του και ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, του Ινδού Μουραλί Σρεεσενκάρ.

Αυτός ήταν ο τρίτος αγώνας του Τεντόγλου στη φετινή σεζόν του ανοιχτού στίβου και είχε ένα άλμα στα 8,17 μέτρα, ενώ έκανε τέσσερις προσπάθειες.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον σημερινό αγώνα. Ενδεχομένως θα μπορούσε να βγει καλύτερη επίδοση. Είχα κάποια προβληματάκια με τον αέρα. Ξεκίνησα χάλια τον αγώνα μου, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα βελτιωνόμουν. Δεν ήθελα να πιέσω παραπάνω», δήλωσε ο Τεντόγλου στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

«Σε αυτούς τους αγώνες δεν κάνω όλα τα άλματα και δεν πηδάω με όλη μου τη φορά. Και αυτό γιατί έχουν κυρίως προπονητικό χαρακτήρα. Θα είμαι στην κατάσταση που θα ήθελα στους αγώνες του εξωτερικό», συμπλήρωσε.

Πηγή: rosa.gr