Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκαναν πλειστηριασμό σε πρώτη κατοικία 4μελούς οικογένειας με άνεργο πατέρα και ανάπηρη μητέρα

Όσο ο Πρωθυπουργός μοιράζει συμβουλές στους πολίτες να βλέπουν την ζωή τους… ολιστικά και να μην σκέφτονται τα χρήματα, οικογένειες χάνουν το σπίτι τους, την πρώτη και μοναδική κατοικία τους, από πλειστηριασμό.

Στην χώρα μας η ποιότητα ζωής είναι τέτοια που οικογένειες μπορούν να χάσουν το μοναδικό τους σπίτι ενώ πολιτικοί με δεκάδες, ακόμη κι εκατοντάδες, χιλιάδες ευρώ σε καταθέσεις και δεκάδες ακίνητα μπορεί να έχουν τεράστιες οφειλές και να διατηρούν ακέραια όλη τους την περιουσία.



 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Στέλιο Νικητόπουλο, στην Θεσσαλονίκη έκαναν πλειστηριασμό στην μοναδική κατοικία τετραμελούς οικογένειας, στην οποία ο πατέρας είναι άνεργος και η μητέρα ανάπηρη.

«Έχουν περάσει τα πάνδεινα με την υγεία της μάνας, όλα τα χρήματα των ανθρώπων πήγαν σε ιατρικά έξοδα» σημειώνει ο δημοσιογράφος σε ανάρτησή του.

Αντιδράσεις από την γειτονιά – Κάλεσμα αλληλεγγύης
Αντιδρώντας σε αυτήν την απαράδεκτη κίνηση που οδηγεί στον δρόμο μία οικογένεια, η γειτονιά έχει ξεσηκωθεί και δείχνει την αλληλεγγύη της. Διοργάνωσε συγκέντρωση σήμερα Τετάρτη το απόγευμα, έξω απ’ το σπίτι τους, Πλάτωνος, περιοχή Μαύρος Γάτος, Συκιές, Θεσσαλονίκη.

Πηγή: rosa.gr