Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ναύπλιο: Άγρια κόντρα του Π. Νίκα με τον πάπα-Λευτέρη για το κτίριο του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας -VIDEO

Μια αναφορά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο μετά από ερώτηση της Περιφερειακής Συμβούλου Κωνσταντίνα Νικολάκου για το έργο του κτιρίου του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Πρόεδρου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού π. Ελευθέριου Μίχου. 

Ο κύριος Νίκας, στην προσπάθεια του να απαντήσει στην κ. Νικολάκου η οποία ανέφερε σοβαρές αστοχίες και ατέλειες του έργου, άφησε υπονοούμενα για την δράση του π. Ελευθέριου Μίχου και είπε πως ο Ιερέας του Ναού πολιτικολογεί και δεν καταλαβαίνει γιατί το θέμα έρχεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο καθώς αύριο η αρμόδια επιτροπή παραλαβής θα επισκεφθεί το έργο και θα καταγράψει τα όποια προβλήματα.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Μαΐου ο π. Ελευθέριος Μίχος απάντησε σε έντονο ύφος στον κ. Νίκα πως υπάρχει έγγραφο Διοικητικής παραλαβής για χρήση το οποίο είναι υπογεγραμμένο από τους εμπλεκόμενους φορείς. “Επομένως τι θα έρθει να κάνει η επιτροπή παραλαβής του έργου αφού ήδη έχει παραλειφθεί για χρήση” αναρωτήθηκε και έδωσε στην δημοσιότητα το εν λόγο έγγραφο.

Σε άλλο σημείο ο Περιφερειάρχης άφησε υπονοούμενα για την νομιμότητα του κτιρίου και την αρχαιολογία και ανέφερε πως όλοι ξέρουμε τι έχει γίνει, τι το θέλετε τώρα αφήστε το να πάει στο καλό… Ο π. Ελευθέριος κάλεσε τον Περιφερειάρχη να απαντήσει αν αποδέχεται τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας “ή τις έχει γραμμένες στα παλιά του τα παπούτσια” όπως χαρακτηριστικά είπε.
Ο π. Ελευθέριος Μίχος κάλεσε τον Περιφερειάρχη να τα βρει με τους συνεργάτες του στην Αργολίδα που είναι “μαλωμένος” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και να αφήσει τον ίδιο “στις κατσαρόλες του Συσσιτίου της Αγάπης”

Δείτε στο video παρακάτω την συνέντευξη που παραχώρησε ο π. Ελευθέριος Μίχος:

argolikeseidhseis.gr